Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor cookies voor uw verdere internetgebruik

 
 
 
 
Naar gids senioren wonen en privé
Mobiele telefoon abonnementen vergelijken
Toont alle abonnementen
met kosten op een rijtje
 
Sim only abonnementen vergelijken
Toont alle abonnementen
met kosten op een rijtje

Sim Only

Sim only per maand opzegbaar.
Verschillende abonnementen. Zodat het makkelijk is er een te kiezen die past bij je behoefte.

Belgoedkoper.nl
Vergelijk op deze website alle sim only abonnementen in Nederland.  De consument krijgt een onafhankelijk advies en kan daardoor goedkoper uit zijn. Vind hier het best passende advies in  meer dan 1000 verschillende abonnementsvormen.

 

Beltegoed opwaarderen
Bij opwaarderen.nl kunt u uw prepaid beltegoed online opwaarderen. Dienst wordt aangeboden voor alle providers.

 
 
 

Weekendje weg

 
 

Zorgverzekering senioren


 

TV-Telefoon-Internet abonnementen senioren gids

Wat beter is, kabel of ASDL? En waarom? Dat licht natuurlijk aan wat je wilt. Wensen kunnen verschillen. Maar laten we nu even uit gaan van redelijk simpel internet gebruik als mail, facebook of een youtube video bekijken enz.

De meeste mensen ervaren niet zo´n groot verschil tussen ADSL of de Kabel.
Als je dichtbij een ADSL centrale zit, dan kan je prima ADSL nemen. Dat is soms goedkoper dan kabel. En voor huis, tuin en keuken gebruik is dat prima.

Elke provider heeft wel eens storing, daar zit het verschil niet in. In de prijs zit vaak wel een verschil. Veel mensen raden af om een abonnement bij Online.nl te nemen, omdat daar de laatste tijd wel veel klachten over zijn. Als verklaring voor storingen op de tv wordt gezegd dat ze te weinig masten hebben.

Ziggo is kabel en en is ook in de meeste buitengebieden stabieler te krijgen. En is daar vooral ook sneller.  Bij Ziggo krijg je voor mobiel WiFi er bij in de hele stad. Ook andere familieleden kunnen via de Ziggo code gebruik maken van deze Ziggo code.

Tip: bekijk even wat praktisch is. Waar komt je kabel of telefoonlijn het huis binnen? Daar komt namelijk de modem te staan. Zo weet je van tevoren of je nog (lastige) kabels moet trekken naar je TV.


Kies het ideale pakket voor Internet, tv & bellen. Op Pakketkiezer.nl kun je alle providers en alle pakketten vergelijken. Bevalt een pakket? Stap dan direct over. Altijd goedkoper dan bij de provider zelf. 14 dagen bedenktijd.
Check je postcode om direct te zien uit welke pakketten je kunt kiezen.

pakketkiezer.nl - altijd met gratis Staatslot!

 

Wilt u kijken of ADSL voor uw internet gebruik voldoende snelheid oplevert?
Wat voor maximaal haalbare bandbreedtes kunt u voor uw adres krijgen?

U krijgt informatie hierover door uw postcode in te vullen bij dit KPN formulier.

Als je postcode en huisnummer ingevoerd hebt, Benadert dit de realiteit. De afstand tot kastjes en dergelijke zit hierin verwerkt.

Als je alleen websites bekijkt en youtuubt, dan is 10 mbit al meer dan genoeg. Hogere snelheden zijn nodig als je heel veel gaat up-en downloaden.

VDSL, (pairbonded VDSL, een techniek waarbij 2 lijnen aan elkaar gekoppeld worden). VDSL is een techniek die via ADSL-lijnen gebruikt wordt om een hogere snelheid te realiseren. Bij sommige providers (KPN) krijg je dat standaard als je je pakket wijzigt, bij sommige budget providers moet je bijbetalen voor VDSL.

Voorbeeld:
Internet Snelheid 28 Mbit/s
iTV 2 HD
Technologie Internet Snelheid
ADSL2+ 14 Mbit/s
VDSL2* 28 Mbit/s

Als je dus bv een 20 Mbit ADSL abonnement neemt, is daarvan op jouw adres 14 Mbit beschikbaar. Dat is zo'n 1,67 mb per seconde. Dat is voor normaal internetgebruik een prima snelheid.

   
Er is op speedtest.nl een ADSL afstand meter..
(de afstrand klopt niet exact, er zit iets verschil in snelheid, gemeten vanaf de wijkcentrale afhankelijk van hoeveel isra punten er tussen zitten (een flat bv)
Als je dichtbij een ADSL centrale zit kun je prima ADSL nemen voor huis, tuin en keuken gebruik. (mail, websites bezoeken, sociale media enz)

 

Nederlandse Energie Maatschappij - NLE begon tien jaar geleden op de energiemarkt. Nu begeeft NLE zich ook op de markt van internet, televisie en telefonie voor consumenten.

Met het aanbieden van alles-in-1 wil NLE de bestaande telecombedrijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service.

 


Mensen in mijn omgeving zijn enthousiast over Telford (goed en goedkoop), Ziggo en Tele2 en KPN. Ze hebben slechte ervaring met Online.nl. Dit zegt niets over andere providers natuurlijk, gewoon omdat ik geen mensen ken bij  andere providers.

 

Wat is het verschil tussen kabel adsl glasvezel

 

Senioren vaste telefoons & gsm gevonden voor u :


KPN heeft GSMs voor Senioren.

KPN heeft vaste telefoons voor Senioren

 
  Seniorengids - 50 Plus info is onderdeel van  www.allerbest.nl