Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor cookies voor uw verdere internetgebruik

 
 
 
 
 
 
 

Bol Gezondheids winkel
Zorg en hulpmiddelen voor thuis, bijvoorbeeld simpele hulpmiddelen voor een thuisapotheek, maar ook grote mobiliteit bevorderende producten als rollator of scootmobiel. Ondersteuning zowel voor mensen zonder als met beperking.
De gezondheidswinkel heeft producten uit verschillende categorieën artikelen zoals : senioren,
zelfzorg, revalidatie, lichttherapie, thermometers, voeding,  muggenbescherming, EHBO, homeopathie, afslanken en optiek.
 

 
 

hulpmiddelen wereld
Deze producten helpen u zelfstandig en mobiel houden. Bekijk hier producten als rollators, scootmobielen, trapliften, Sta-op stoelen, Relaxstoelen, Hoog/laagbedden en andere producten. De producten kunnen er voor zorgen dat u zichzelf kunt blijven redden, ook al wordt u een dagje ouder. Ook zijn er  kleinere oplossingen zoals een toiletverhoger, wandbeugel of aangepast bestek. Voor elke ruimte in huis zijn er hulpmiddelen of aanpassingen mogelijk die het zelfstandig thuis wonen makkelijker maken.
 

 

Beltegoed opwaarderen
Bij opwaarderen.nl kunt u uw prepaid beltegoed online opwaarderen. Dienst wordt aangeboden voor alle providers.

 
 
 
 

Weekendje weg

 
 

Zorgverzekering senioren


 
 
 

Sta op stoel en relax stoelen en banken senioren

Senioren sta op stoelen en relax stoelen worden in principe altijd op maat gemaakt.

Sta op stoel of relaxstoel op maat

Hebt u problemen met opstaan? Dat kan aanleiding geven een nieuwe stoel te zoeken. 
Om het u zelf prettiger en makkelijker te maken. Een sta op stoel volgt en ondersteunt uw beweging bij het opstaan en zitten gaan. Dit gaat daardoor stuken eenvoudiger.
Er zijn mogelijkheden voor een sta-op stoel met of zonder elektronica. Wanneer u minder mobiel bent, maar wilt u wel een sta op stoel kopen? Adviseurs van sta op stoelen kunnen bij u langs komen. U kunt een afspraak maken. En een stoel op maat kan worden aangemeten. De stoelen worden afgesteld op uw postuur Sta op stoelen en relax stoelen zijn zijn ontworpen voor intensief gebruik en een lange levensduur.

Wat kost een sta op stoel?

Een sta op stoel kan op maat gemaakt worden voor maximaal zitcomfort. Maar u kunt ook voor een standaard maat kiezen. bij op maat gemaakte stoelen hangt de prijs hangt af van hoe u de stoel samenstelt.  Vaak is er keuze uit bedieningsmogelijkheden, bekleding en kleur, verschillende soorten armleuningen, rugleuningen en poten. Soorten leer en stoffen. Opties als lendepompen, hoofsteunen, accu’s.

Is een sta op stoel aftrekbaar voor de belasting?

De Belastingdienst wijzigt de regelgeving in dezen helaas met grote regelmaat. Controleer bij de belasting of voor u de sta op stoel in het jaar van aanschaf aftrekbaar is.

 

Op maat laten maken in meubelmakerij?

Dat kan bij easysit.nl
Wanneer u stoelen op maat laat maken let dan op :

  • de juiste zithoogte, zitbreedte en zitdiepte

  • de juiste lende-ondersteuning en hoofdsteun en neksteun

  • de juiste zithoek en armleggerhoogte

  • de juiste ondersteuning van de wervelkolom

Een comfortbank op maat

Bij  Comfortbanken wordt de zithoogte aangepast en zijn zitdieptes zijn verstelbaar. Ook kunt u kiezen tussen een hoge rugleuning of lage rugleuning.  U kunt overwegen of u ook bij de bank bijpassende stoelen wilt hebben. Tegenwoordig is er veel keuze uit kleuren en stofsoort of leer.

 

Sta op stoel bij Bol.com

Relaxfauteuils met elektrische lift.
Kies een zithoogte die bij jou lengte of bij die van je partner past.

 

hulpmiddel wereld senioren GSM

GSM met grote verlichte toetsen, luide beltoon en SOS knop voor noodbericht, kleurenscherm met grote letters, telefoonboek. 

senioren mobiele telefoon bij Bol.com

Speciaal voor senioren ontwikkelde smartphones van de merken Doro,  AEG, Profoon,  Discovery en Cubot.  Met grote afbeeldingen van pictogrammen en mogelkheid om

 Eenvoudig en goedkoop mobiel bellen voor senioren via KPN-netwerk - Simyo

 

senioren mobiele telefoon bij Bol.com

Speciaal voor senioren ontwikkelde smartphones van de merken Doro,  AEG, Profoon,  Discovery en Cubot.  Met grote afbeeldingen van pictogrammen en mogelkheid om

 

Blueberry Glasses bril
Blueberry brillen beschermen uw ogen tegen gezichtsvermoeidheid die veroorzaakt wordt door blauw licht en UV-straling.
Blauw licht wordt uitgestraald door LED's zoals gebruikt in tablets, smartphones, computer en tv. 

   
  Partners Seniorengids - 50 Plus info is onderdeel van  www.allerbest.nl