Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor cookies voor uw verdere internetgebruik

 
 
 
 
 

Smartphones los of met abonnement

Smartphones worden los verkocht. Dus alleen het "telefoon toestel". Maar ook in combinatie met een abonnementen.

In een abonnement zit dan ook meestal toegang tot  internet.  Je kunt zo´n abonnement bij verschillende aanbieders afsluiten.

Een smartphone los kopen is vaak erg duur. En daarnaast kun moet je alsnog een abonnement afsluiten om er wat meet te kunnen doen.

Aanschaf van een toestel met met een abonnement samen is erg gebruikelijk

Smartphones thuis op wifi internetten

Wil je thuis naar internet met je smarphone dan kun je dat het beste doen via de Wifi aansluiting van je computer. Je maakt dan geen gebruik van je abonnement voor internet.  Op de meeste abonnementen zit een datalimiet. Bij veel gebruik moet je extra betalen. En gebruik via wifi telt niet mee daarvoor. Ook op andere plekken is het vaak mogelijk om van wifi gebruik te maken, b.v. in de trein of in verschillende winkelcentra.

Een smartphone los kopen is vaak erg duur. En daarnaast kun moet je alsnog een abonnement afsluiten om er wat meet te kunnen doen.

Sim Only
Sim only per maand opzegbaar.
Verschillende abonnementen. Zodat het makkelijk is er een te kiezen die past bij je behoefte.

Belgoedkoper.nl
Vergelijk op deze website alle sim only abonnementen in Nederland.  De consument krijgt een onafhankelijk advies en kan daardoor goedkoper uit zijn. Vind hier het best passende advies in  meer dan 1000 verschillende abonnementsvormen.

 

Beltegoed opwaarderen
Bij opwaarderen.nl kunt u uw prepaid beltegoed online opwaarderen. Dienst wordt aangeboden voor alle providers.

 

Weekendje weg


Zorgverzekering senioren


Seniorengids - telecomvergelijker
Mobiele telefoon abonnementen vergelijken

Smartphone abonnementen vergelijken

Is een smartphone geschikt voor ouderen? Dat kunt u alleen zelf beslissen. Smartphones zijn in feite kleine computers met heel veel mogelijkheden.

Een smarphone is dus een geavanceerde mobiele telefoon. Waarmee je kunt bellen en sms'en. Ook kun je spelletjes spelen, foto´s en filmjes maken. Voor een smarphone heb je een internet verbinding nodig voor de internet zaken als surfen,  e-mail of bijvoorbeeld skype of facebook bijhouden.  Potentieel kun je op een smartphone hetzelfde doen als wat je ook op een gewone computer kunt. Natuurlijk met de beperking dat een klein toetsenbord en beeldscherm niet uitnodigt tot het schrijven van een boek. Hoewel tegenwoordig de schermpjes van Smartphones al een aardige omvang krijgen. Zodat ook met minder zicht je al snel toch uit de voeten kunt op je beeldscherm, bijvoorbeeld een 6 inch beeldscherm.

 

 
   
  Seniorengids - 50 Plus info is onderdeel van  www.allerbest.nl