Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor cookies voor uw verdere internetgebruik

s
 
 

Naar gids senioren wonen, en priv


  Anti-slip cursus nu voor 65
 
2 Personen voor 119 met actiecode MAGENTA
 
 
 
 
 
 
 
 

Wonen en groepswonen

Vriendschap - dating

Vakantie Senioren

Dienst of product

Opleiding senioren

Hypotheek afsluiten

Tuinieren

Zonnepanelen & Isolatie

Huisdieren

Sauna - Whirlpool

Senioren telefoon

Klussen in huis

Mobiele telefoon abonnementen vergelijken

Leesbrillen, zonnebrillen

Woonveilig alarmsysteem

 
 

Anti-slipcursus
Verkeersveiligheid Groep Nederland

 

Veiligheid auto rijden - veilig rijden bij slecht weer

Een auto is vaak juist als je ouder wordt belangrijk om een stuk zelfstandiger te blijven functioneren en soms zelf om zelfstandig te kunnen wonen.

Anti slip cursus in Nederland

Antislipcursus.nl is de particuliere afdeling van de Verkeersveiligheid Groep Nederland, het grootste Opleidingsinstituut voor rijvaardigheid en duurzame mobiliteit van Nederland.

Op het eigen opleidingscentrum van de VVGN, het Safety Experience Center in Rosmalen, worden iedere maand enkele duizenden cursisten getraind. Op verschillende speciaal aangelegde trainingsbanen kunnen onderstuur, overstuur en uitwijk oefeningen gedaan worden onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Omdat het pas zinvol is om iemand iets te leren als hij het zelf wil, maakt Antislipcursus.nl er voor iedereen ook een leuke dag van. Onvangst, catering, persoonlijke begeleiding en voertuigen zijn ook altijd van een zeer hoog niveau. Het ontvangst en de theorie trainingen worden verzorgd in het geheel gerenoveerde huis van de toekomst wat naast de baan gelegen is en er wordt gereden in BMW 1-series en Minis van de laatste bouwjaren. In het huis van de toekomst worden diverse lunch soorten aangeboden.


Een anti-slipcursus cadeau doen? Dan is er een voucher aan te schaffen via anti-slipcursus.nl kado-kaart waarmee de onvanger zelf een datum en tijd kan kiezen om de training te volgen. Deze voucher is ook in een luxe gift verpakking te bestellen om er een extra leuk cadeau van te maken.

Theorie en praktijk

De Anti-Slipcursus.nl trainingen zijn niet alleen erg leuk om te doen maar ook bijzonder zinvolle trainingen. Er wordt grote zorg aan de kwaliteit van de trainingen besteed met een beknopt maar effectief theorie onderdeel en een praktijktraining waarbij iedere deelnemer voldoende aan bod komt om de oefening in de praktijk te brengen. Het materiaal bestaat uit BMWs en Minis die maximaal 1 jaar oud zijn en door deze verdeling kan er zowel met voorwiel als met achterwiel aangedreven autos getraind worden. De trainingen halen een tevredenheidspercentage van meer dan 99%.
Ook wordt de trainingslocatie zeer gewaardeerd door de cursisten. Het huis van de toekomst, gelegen naast de trainingsbaan, beschikt over een ontvangstruimte, catering faciliteiten, goede koffie, moderne presentatiemiddellen en is nog in 2016 geheel gerenoveerd.

De oefenbanen worden regelmatig van nieuwe coating voorzien en zijn in onberispelijke staat. Deze moderne banen zijn speciaal gevormd om natuurlijke wegsituaties te kunnen nabootsen, iets wat uniek is in Nederland.

Wie doen mee met een anti-slip cursus

Iedereen die in het bezit is van een geldig rijbewijs mag deelnemen. De trainingen worden gevolgd door deelnemers van alle leeftijden, waarbij mannen oververtegenwoordigd zijn, maar niet met een hele grote meerderheid. De cadeau-producten zijn in het bijzonder relevant rond vaderdag en moederdag.

Anti Slipcursus Basis van 129 voor 65
Een intensieve cursus van 3 uur, onder begeleiding van ervaren instructeurs. U traint hoe u ongevallen kan voorkomen in verschillende situaties.
Anti Slipcursus met VIP catering - Van 139,- voor slechts 75,-
Een intensieve cursus van 3 uur inclusief VIP catering pakket, onder begeleiding van ervaren instructeurs. U traint hoe u ongevallen kan voorkomen in verschillende situaties.
Slipcursus voor 2 personen van 258 voor 119
gebruik bij boeking de actiecode MAGENTA voor 10 extra korting
Waardevolle zaken in de auto stopt u in de autokluis
 

Hulpmiddelen voor in de auto

Waardevolle zaken in de auto stopt u in de autokluis
EHBO - verbanddoos voor in de auto (bol)
Bol Gezondheids winkel winkel - Zorg en hulpmiddelen
 

Auto verzekeringen

Independer - Auto verzekering vergelijken 
Bij Independer kun je heel gemakkelijk een autoverzekering vergelijken en afsluiten.
Aegon autopremie berekenen
n vanaf 10,09 p/m. 88% betaalt minder dan 50,- p/m.
FBTO - Autoverzekering - premie berekenen
De WA Autoverzekering is wettelijk verplicht voor iedereen met een auto.
U kunt deze verzekering uitbreiden naar de WA+ of All Risk Autoverzekering.
Ook als u uw auto wilt delen. De meeste mensen met een auto van 10 jaar en ouder kiezen voor een WA Autoverzekering.
 

Leuke cadeaus kopen bij

Leuke winkels Bekende winkels
   
 
 

Solvari wonen verbouwen en duurzame energie

Solvari.nl biedt een gratis vergelijking tussen offertes van verschillende aanbieders in uw regio. Vergelijk aanbieders voor producten in de sector van wonen, verbouwen en duurzame energie.

 
  Uw link op deze website plaatsen Seniorengids - 50 Plus info is onderdeel van  www.allerbest.nl    Partners